Kreamat Artemis boxspring

De Artemis boxspring beschikt over een uitermate sierlijk en modern ontwerp.

  • De boxspring is een subliem bed dat uitmunt in zowel esthetiek als comfort
  • De boxspring is opgebouwd uit drie voortreffelijke lagen: de basislaag, een zachtaardige toplaag en een weelderig matras
  • Het bed is voledig individualiseerbaar naar individuele voorkeuren
  • Niet alleen is de boxspring comfortabel maar ook nog eens duurzaam

Artikelnummer
338035
€ 4.998,00
Vanaf € 4.998,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kreamat Artemis boxspring

De Kreamat Artemis boxspring is een subliem bed dat uitmunt in zowel esthetiek als comfort. Deze boxspring ademt finesse uit door de verfijnde vormgeving en is samengesteld uit de meest voortreffelijke materialen en ambachtelijk vakmanschap om een weergaloze slaapervaring te waarborgen.

De Artemis boxspring beschikt over een uitermate sierlijk en modern ontwerp met een magnifiek bekleed hoofdbord dat naadloos harmonieert met iedere slaapkamerinrichting. Het bed is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurstellingen, waardoor het uitermate aanpasbaar is aan de persoonlijke voorkeur en stijl.

De boxspring is opgebouwd uit drie voortreffelijke lagen: een ondersteunende basis, een weelderige matras en een zachtaardige toplaag. De basis is samengesteld uit geraffineerd hout en biedt een excellente ondersteuning voor de matras. De matras bestaat uit geraffineerde pocketveren en biedt een magnifiek evenwicht tussen ondersteuning en comfort. De toplaag is vervaardigd uit kostelijk traagschuim en verleent extra zachtheid en gemak.

Eén van de voornaamste pluspunten van de Kreamat Artemis boxspring is dat het bed volledig individualiseerbaar is naar individuele voorkeuren. De matras kan op maat gekozen worden op basis van gewicht, slaaphouding en persoonlijke preferentie. Verder kan de hardheid van de matras naar eigen wens aangepast worden.

De Kreamat Artemis boxspring is niet enkel buitengewoon comfortabel en individualiseerbaar, maar eveneens duurzaam. Het bed is vervaardigd uit de meest exclusieve materialen die ontworpen zijn om langdurig mee te gaan. Dit betekent dat u gedurende talrijke jaren kan genieten van een magnifieke nachtrust op de Artemis boxspring.

Ter samenvatting, indien u op zoek bent naar een magnifiek, individualiseerbaar en duurzaam bed, dan is de Kreamat Artemis boxspring absoluut een optie om in acht te nemen. Door zijn gracieuze ontwerp, schitterende ondersteuning en individualiseerbare opties is het de perfecte keuze voor iedereen die uit is op een onvergetelijke nachtrust.

Afmetingen:

Eenpersoonsbed: 90x200

Twijfelaar: 120x200

Tweepersoonsbed: 140x200

Queen: 160x200

King: 180x200

^