Avek Sinne boxspring

De Boxspring Sinne is geïnspireerd op de zon.

  • Prachtige achterwand
  • Comfortabel pocketveringmatras & topper
  • Boxspringset komt inclusief "Licht en Zicht"-pakket

Artikelnummer
323838
€ 2.200,00
Vanaf € 2.200,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Avek Sinne boxspring

De Sinne boxspring is geinspireerd door de zon. Daar heeft deze boxspring ook zijn naam aan te danken. Sinne betekend namelijk zon in het Fries. Deze stijlvolle boxspring geeft u een geweldige nachtrust. Het pocketveermatras en de luxe topper geven uw lichaam de juiste ondersteuning zodat u geweldig kunt slapen. De geïntrigreerde spiraalbodem zorgt voor extra ventilatie en zijn klamme nachten verlede tijd. Sinne boxsprings zijn naar uw eigen wens samen te stellen.

Avek - Design en comfort van eigen bodem

Sinne is ontworpen door Hans Daalder. Hij heeft gestudeerd aan de Design Acedemy en heeft daarna zijn eigen ontwerpstudio gestart. Hij maakt met passie ontwerpen voor de meest bekende merken op gebied van wonen en slapen. De Sinne boxspring is volledig van Nederlandse afkomst. Avek maakt al 90 jaar lang in het Friese Surhuisterveen bedden op maat.

Licht & zicht

Sinne is verkrijgbaar als boxspringset met vele extra's, waaronder een gratis 'Licht en Zicht'-pakket. Dit pakket bestaat uit 2 leeslampjes die u aan de achterwand kunt bevestigen en een set van in- en uitstapverlichting. Deze werken met een bewegingssensor, die geactiveerd wordt als u in of uit bed stapt.

Afmetingen

Bedbreedte: 80, 90, 100, 120, 160, 180, 200 cm

Bedlengte: 200, 210, 220 cm

^