Brand van Egmond Delphinium wandlamp

De Brand van Egmond Delphinium wandlamp is de eyecatcher aan iedere wand!

Artikelnummer
280895
€ 2.238,00
Vanaf € 2.238,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Brand van Egmond Delphinium wandlamp

Designers William Brand en Annet van Egmond De prachtige Delphnium collectie van Brand van Egmond is één van de meest iconische ontwerpen van dit Nederlandse topmerk. De ontwerpen kenmerken zich door de opvallende constructie. Wat meteen opvalt is dat het een écht handwerk is. Verschillende vormen worden prachtig gecombineerd en lopen door elkaar heen. Verder zijn er op verschillende plaatsen glasscherven geplaatst, waardoor het licht nog eens extra wordt gereflecteerd. De Delphinium-collectie bestaat uit verschillende uitvoeringen, zoals de kroonluchter, de plafonniere, de tafellamp en de wandlamp. Iedere Brand van Egmond lamp is handgemaakt en heeft zijn eigen, persoonlijke uitstraling. Iedere lamp wordt verder voorzien van een uniek nummer en echtheidscertificaat.

Van de Brand van Egmond Delphinium wandlamp zijn er 3 varianten verkrijgbaar; een kleinere linkse versie, een kleinere rechtse versie en een grote variant.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

Klein: 13 x 10 x 40 cm

Groot: 40 x 20 x 75 cm

^