Artemide Yang lamp

De Artemide Yang is een moderne lamp met een speelse uitstraling

  • Een echte blikvanger in ieder interieur
  • Klein en compact formaat
  • Bepaal zelf de lichtkleur en lichtintensiteit
  • Geschikt als vloer- en tafellamp

Artikelnummer
294325
€ 3.055,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Yang lamp

Designer Carlotta de Bevilacqua

De Artemide Yang is een moderne lamp kenmerkt met een speels uiterlijk. De kleurrijke lamp is multifunctioneel; hij is geschikt als tafel- en vloerlamp. De lamp is aan de achter- en onderkant voorzien van pootjes waardoor hij op diverse manieren gekanteld kan worden. De lamp creëert een breed scala aan gekleurde sferen. U kunt door middel van de bijgeleverde afstandsbediening de gewenste kleur en lichtintensiteit kiezen. De Artemide Yang lamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)

31 x 40 cm

Anderen bekeken ook
^