Artemide Mezzachimera tafellamp

De Artemide Mezzachimera is een tafellamp en designobject in één

  • Lamp met een elegant design
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Gemaakt uit hoogwaardig kunststof en aluminium
  • Ontworpen door Vico Magistretti

Artikelnummer
293157
€ 725,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Vico Magistretti

De Artemide Mezzachimera is een echt kunstwerk. De lamp valt op door de elegante vloeiende vorm. De lamp is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en staat stevig op een aluminium voet. De Mezzachimera kan gezien de lengte zowel op tafel als op de grond geplaatst worden. De tafellamp verspreidt een sfeervol, diffuus licht. De Artemide Mezzachimera lamp is een echte blikvanger in ieder interieur. Verkrijgbaar in de kleur wit.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
77 x 22 cm

Anderen bekeken ook
^