Artemide Melampo tafellamp

De Artemide Melampo is een praktisch tafellamp met een tijdloos design

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Geschikt voor accentverlichting en zachte verlichting
  • Vervaardigd uit staal en aluminium
  • Leverbaar in 2 formaten en 2 kleuren

Artikelnummer
293162
€ 265,00
Vanaf € 265,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Adrien Gardere

De Artemide Melampo is een klassieke tafellamp met een elegant design. Uniek aan de lamp is de kap die eenvoudig in verschillende standen worden geklikt: naar beneden voor accentverlichting en omhoog voor een zachte verlichting. De Melampo is een mooie lamp voor op een tafel, maar ook voor op een nachtkastje. De tafellamp is verkrijgbaar in twee formaten en in de kleuren aluminium/grijs en brons/naturel.

De Melampo is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, nachtlampje en vloerlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Melampo lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Anderen bekeken ook
^