Occhio Mito Raggio vloerlamp

De Occhio Mito Raggio vloerlamp is een must-have in iedere woonkamer!

  • Minimalistisch en uniek design
  • Pas het licht naar eigen wens aan
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Artikelnummer
332755
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Occhio Mito Raggio vloerlamp

De Occhio Mito Raggio vloerlamp heeft een minimalistisch design waardoor de lamp in vrijwel iedere woonruimte tot zijn recht komt. Met één aanraking richt u het licht van de vloerlamp. Met behulp van de Air Module kunt u het licht verschuiven. Ook heeft deze vloerlamp de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen. Wilt u een gezellige avond op de bank? Kies dan bijvoorbeeld voor een warme kleurtemperatuur! Leest u liever uw favoriete boek met fijn leeslicht? Kies dan voor een koele kleur.

Lichtverdeling, - sterkte en -kleur regelt u via de Touchless Control. Een echte blikkenvanger en makkelijk in gebruik! De Mitto Raggio vloerlamp is gemaakt van aluminium, staal en kunststof. De vloerlamp is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren met keuze uit een wit of zwart onderstel.

Afmetingen:

Diameter: 60 cm

Hoogte: 205,2 centimeter

Voor meer informatie over de Occhio Mito Raggio vloerlamp of andere varianten kunt u contact opnemen met een van onze specialisten!

^