Martinelli Luce Calabrone vloerlamp

De Martinelli Luce Calabrone vloerlamp zet u kunst in het juiste licht!

  • 3 ronddraaiende koppen
  • De koppen draaien individueel van elkaar
  • Geschikt om voorwerpen en een mooi licht te zetten

Artikelnummer
331928
€ 1.452,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Calabrone vloerlamp is een fraaie lamp gemaakt van een zwart gelakte aluminium structuur. De lamp heeft drie draaibare koppen die onafhankelijk zijn van elkaar. Op de kabel zit een schakelaar om de lamp aan en uit te zetten. Met de ronddraaiende koppen kun je een specifiek voorwerp op verschillende manieren in een mooi licht zetten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een schilderij of een kunstwerk.

De Calabrone lampen zijn ontworpen door Emiliana Martinelli de dochter van Elio Martinelli. Elio is de oprichter van Martinelli Luce en heeft zijn dochter een grote rol gegeven in het designen van producten. Zo zijn meerdere lampen collecties waaronder de Calabrone ontstaan.Voor verdere informatie over de lampen van de Calabrone familie kunt u een offerte aanvragen dan helpen we u graag verder.AfmetingenØ 4,5cm H 170cm

^