Flos Arco lamp

Flos Arco; de designtopper onder de lampen!

  • Een uniek design
  • Indeaal als tafellamp
  • Maar liefst 240 cm hoog, zodat u er gemakkelijk onderdoor loopt
  • Nu scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar in LED!

Artikelnummer
279737
€ 2.125,00
€ 2.500,00
Offerte

Offerte

Designers Achille en Pier Giacomo Castiglioni

De Flos Arco lamp is een prachtige vloerlamp waarmee u een echt statement creëert in uw interieur. Plaats hem naast de bank of eetkamertafel voor een fantastisch effect.

Arco booglamp: het verhaal

De designers van de Flos Arco lamp wilden graag een staande lamp die schijnt op tafel. Daar bestaan er al een heleboel van. Het nadeel van die lampen is dat je er omheen moet lopen. Daarom bedachten de heren Giacomo Castiglioni een lamp die maar liefst twee meter van de tafel staat, zodat men gemakkelijk om de tafel heen kan lopen. Zo ontstond het idee van de Flos Arco.

De kenmerken van de Flos Arco lamp

De Arco lamp heeft een kop van gepolijst aluminium met een basis in wit marmer en de gebogen voet van staal. De materialen samen maken dat deze lamp een echte blikvanger is. De Flos Arco led is uitgevoerd met een nieuw type lichtbron: een multi-chip 18 W LED, die zorgt voor een geweldige lichtkwaliteit en met een laag verbruik.

Met een totale hoogte van 240 cm loopt u gemakkelijk onder de lamp door. De hoogte van de kop en de breedte van de totale lamp verschillen per uitvoering.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte!

Anderen bekeken ook
^