Cassina Ficupala vloerlamp

Voeg een gedetailleerde uitstraling toe aan uw interieur met de Ficupala vloerlamp.

  • De lamp heeft een lange levensduur door gebruik van duurzame materialen
  • Het ontwerp van de lamp is functioneel en eigentijds
  • De lamp geeft functioneel licht en een prachtige gloed door iedere ruimte.

Artikelnummer
338208
€ 2.747,00
Kies je uitvoering arrow
Cassina Ficupala roze/roze
€ 2.747,00
Cassina Ficupala vloerlamp roze/taupe
€ 2.747,00
Cassina Ficupala vloerlamp caramel/brons
€ 2.614,00
Cassina Ficupala vloerlamp turquoise/brons
€ 2.614,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Cassina Ficupala vloerlamp is een weergaloze toevoeging aan elke interieuruitdossing. Dit kunstwerk is met precisie vormgegeven, waarbij de kleinste details tot in de perfectie zijn uitgewerkt, resulterend in een verfijnde en aanzienlijke uitstraling.

Wat deze lamp absoluut uniek maakt, is zijn onnavolgbare silhouet. Het ontwerp is doortrokken van eigentijdse esthetiek en onderscheidt zich moeiteloos van andere vloerlampen. Met prachtige contouren en uitgebelanceerde verhoudingen, trekt de Ficupala vloerlamp onherroepelijk de aandacht en creëert het een must have aura van verfijning.

De keuze voor hoogwaardige materialen is een wezenlijk aspect van deze lamp. De Ficupala vloerlamp is vervaardigd met duurzame en kostbare materialen, wat niet alleen resulteert in een indrukwekkende levensduur, maar ook bijdraagt aan een onvervalste weelde. Deze lamp is een betrouwbare investering die je interieur met een mooie gloed zal verrijken.

Of je nu op zoek bent naar gericht leeslicht of een weelderige gloed voor een bekoorlijke ambiance. Dankzij zijn verfijnde ontwerp en onberispelijke constructie, is deze lamp een waarlijk pronkstuk dat je interieur een vleugje sublieme allure geeft.

^