Artemide Tizio vloerlamp

De Artemide Tizio vloerlamp is een echte designklassieker

  • Lamp met een strak en minimalistisch design
  • Positie en lichtinrichting zijn verstelbaar
  • Leverbaar in een LED- of halogeenuitvoering
  • Ook verkrijgbaar als tafellamp

Artikelnummer
294317
€ 650,00
Vanaf € 650,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Tizio vloerlamp

Designer Richard Sapper

De Artemide Tizio is een mooi vormgegeven, maar ook zeer praktische vloerlamp. De lamp is ontworpen door Richard Sapper in de jaren '70. De lamp is bevestigd op een vloerpilaar en heeft een stijlvol en minimalistisch design. Praktische eigenschappen van de Tizio zijn de verstelbare positie en lichtrichting. De Artemide Tizio vloerlamp past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur.

De lamp Tizio zelf samenstellen
De lamp is vervaardigd uit aluminium en staal en is ook verkrijgbaar als tafellamp. Daarnaast is er ook een LED-uitvoering (Tizio Led) in plaats van de standaard halogeen-uitvoering (Tizio 35). Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Tizio lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen vloerpilaar (hoogte x diameter)
Tizio Led: 70 x 11 cm
Tizio 35: 70 x 10 cm

Anderen bekeken ook
^