Artemide Castore vloerlamp

De Artemide Castore is een prachtige bolvormige vloerlamp

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Schijnt een mooi dimbaar diffuus licht
  • Gemaakt van mondgeblazen glas
  • Verkrijgbaar als vloer-, tafel- en hanglamp

Artikelnummer
293820
€ 965,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Castore vloerlamp

Designer Michele De Lucchie en Hubb Ubbens

De Artemide Castore is een moderne vloerlamp met een witte bolvormige kap van mondgeblazen glas. De designlamp schijnt een diffuus dimbaar licht. Door het minimalistische design past de Artemide Castore tafellamp in vrijwel ieder interieur.

De Castore is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een vloerlamp, tafellamp en hanglamp. Creëer een speels effect door verschillende varianten te combineren in uw interieur. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Castore lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter onder x diameter boven)

182 x 34 x 35 cm

Anderen bekeken ook
^