Louis Poulsen PH 5 Mini hanglamp

De PH 5 Mini is een prachtig staaltje verlichtingsdesign dat dezelfde voortreffelijkheid en allure biedt als zijn imposante tegenhanger, de PH 5 hanglamp.

  • De PH 5 Mini vervult een uitmuntende rol in compacte ruimtes met beperkte oppervlakte.
  • Dankzij de vijf schalen in de basis van de lamp, wordt het licht op een subtiele en gelijkmatige wijze verspreid.
  • De lamp is verkrijgbaar in een scala aan kleurvariaties, waardoor je de perfecte tint kunt kiezen die harmonieert met jouw persoonlijke stijl en interieur.

Artikelnummer
338588
€ 715,00
Kies je uitvoering arrow
Louis Poulsen PH 5 Mini roze hanglamp
€ 715,00
Bestel de Louis Poulsen PH 5 Mini groen hanglamp bij Pot ✓ 15.000 m2 winkeloppervlakte✓ Een begrip in Nederland en België! Louis Poulsen PH 5 Mini groen hanglamp
€ 715,00
Bestel de Louis Poulsen PH 5 Mini wit hanglamp bij Pot ✓ 15.000 m2 winkeloppervlakte✓ Een begrip in Nederland en België! Louis Poulsen PH 5 Mini wit hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini zwart hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini rood hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini grijs hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini oranje hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini blauw hanglamp
€ 715,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De PH 5 Mini hanglamp is een schitterend staaltje verlichtingsdesign dat dezelfde voortreffelijkheid en gratie biedt als zijn grotere tegenhanger, zij het in een gecomprimeerd formaat. Geïnspireerd door het iconische ontwerp van de oorspronkelijke PH 5 hanglamp, is deze mini-uitvoering perfect geschikt voor ruimtes waar beperkte dimensies een rol spelen, zonder in te boeten aan weelde en functionaliteit.

Net als zijn grotere equivalent ontleent de naam PH 5 Mini zijn oorsprong aan de vijf schalen die de lampenkap vormen. Deze schalen zijn op een meticuleuze wijze ontworpen om het licht op een zachte en egalitaire wijze te verspreiden, wat een uitnodigende en knusse ambiance creëert. Het unieke ontwerp belemmert bovendien hinderlijke verblinding, waardoor de PH 5 Mini uitstekend geschikt is voor diverse ruimtes in huis, zoals de keuken, hal of studeerkamer.

Ondanks zijn compacte afmetingen doet de PH 5 Mini hanglamp geen concessies aan zijn weergaloze kwaliteit. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, met een lampenkap vervaardigd uit geperst aluminium en een binnenkant stralend van een zuiver witte tint, creëert de lamp een verbluffend reflecterend effect dat het licht op gracieuze wijze verspreidt en de ruimte doordrenkt met een zachte schittering. Daarnaast is de lamp verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je de perfecte harmonie kunt vinden met jouw interieur.

Afmeting en gewicht:

300 x 163 x 300 mm

900 gram

^