Louis Poulsen PH 5 hanglamp

Een icoon uit de collectie van Louis Poulsen; de PH5 hanglamp!

  • De PH5 werd rond 1958 tentoongesteld op de tentoonstelling Glas, licht en kleuren in een museum in Denemarken
  • Een op de twee huishoudens inwonend in Denemarken heeft de PH 5 hanglamp in huis
  • De lamp is beschikbaar in diverse kleuren

Artikelnummer
338571
€ 995,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Louis Poulsen PH 5 hanglamp groen
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp grijs
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp blauw
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp wit
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp zwart
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp rood
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp oranje
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp roze
€ 995,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Louis Poulsen PH 5 hanglamp

De benaming PH 5 refereert naar de vijf schalen die de lampenkap constitueren. Deze schalen zijn meticuleus geconstrueerd om het licht op een gelijkmatige en bedachtzame wijze te verspreiden, resulterend in een warme en behaaglijke atmosfeer. Het buitengewone ontwerp minimaliseert eveneens verblindend licht, waardoor de PH 5 uitstekend gedijt in diverse interieurruimtes, zoals de eetkamer, woonkamer of slaapkamer.

Uitblinkend in voortreffelijkheid, vervaardigt de PH 5 hanglamp zich met een lampenkap gecreëerd uit verfijnd geperst aluminium en een stralend witte binnenbekleding. Dit verwezenlijkt een reflecterend effect dat het licht schitterend uiteen doet spatten, de ruimte doordrenkend met een serene gloed. Daarnaast zijn er meerdere kleurcombinaties beschikbaar, zodoende kan men een uitvoering selecteren die naadloos harmonieert met het interieur.

Niet enkel uitblinkend in schitterende esthetiek, verstrekt de PH 5 hanglamp ook praktische kenmerken. Het innovatieve ophangsysteem faciliteert moeiteloze hoogteverstelling, wat resulteert in de mogelijkheid om de verlichting aan te passen naargelang de individuele behoeften. Bovendien is de PH 5 compatibel met diverse verlichtingstechnologieën, zoals LED-lampen, wat de gelegenheid schept om te genieten van energie-efficiënte verlichting en een gereduceerde energiefactuur.

Afmeting en gewicht:

500 x 267x 500 mm

2,1kg

^