HAY Nelson Saucer Bubble hanglamp

De HAY Nelson Bubble hanglamp voegt een prachtige esthetiek toe aan je binnenruimte!

  • Een ware icoon van design.
  • Eenvoudig en strak ontwerp.
  • Zorgt voor een aangename en zachte verlichting.
  • Beschikbaar in diverse kleurvarianten en grootte-opties.

Artikelnummer
339214
€ 594,00
Vanaf € 594,00
Kies je uitvoering arrow
HAY Nelson Saucer Bubble M hanglamp
€ 695,00
HAY Nelson Saucer Bubble L hanglamp
€ 919,00
HAY Nelson Saucer Bubble S hanglamp
€ 594,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Met zijn kenmerkende ronde vorm en delicate belijning is de Nelson Saucer Bubble Hanglamp een meesterwerk op zichzelf. De hanglamp bestaat uit een geraffineerde combinatie van materialen, met een glazen kap die zorgt voor een zachte, gelijkmatige verspreiding van het licht. De organische vormgeving van de lamp doet denken aan een zwevende schotel, wat een gevoel van gewichtloosheid en sereniteit creëert in elke ruimte waarin hij wordt opgehangen.

De tijdloze aantrekkingskracht van de Hay Nelson Saucer Bubble Hanglamp komt voort uit het vermogen om zich moeiteloos aan te passen aan verschillende interieurstijlen. Of het nu gaat om een modern minimalistisch decor, een klassieke inrichting of zelfs een eclectische mix van stijlen, deze hanglamp voegt een vleugje verfijning toe zonder ooit uit de toon te vallen.

Naast zijn esthetische pracht biedt de Nelson Saucer Bubble Hanglamp ook praktische voordelen. Het zachte en uitnodigende licht dat door de glazen kap wordt verspreid, creëert een warme en gastvrije sfeer. Of het nu boven een eettafel hangt om een intieme ambiance te creëren tijdens diners, of in een woonkamer als een statementstuk dat de aandacht trekt, deze lamp vervult zijn functie met stijl en gratie.

Afmetingen en bijbehorende lichtbronnen

- Small: Ø44.5 x h. 18 cm. / E27 5-8W LED

- Medium: Ø63.5 x h. 25.5 cm. / E27 10-13W LED

- Large: Ø89 x h. 35.5 cm. / E27 10-13W LED

Let op: lichtbron is niet inbegrepen.

^