Poltrona Frau Times bed

Poltrona Frau Times bed
Artikelnummer
334091
€ 5.390,00
Vanaf € 5.390,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Net zo eigenzinnig als het gelijknamige lettertype ''Times''. Het straalt elegante lichtheid en ontspanning uit, wat tevens de visie is van Poltrona Frau.

Een combinatie van leer, hout en stoffen, dat is het hoofdbord van Times. Het hoofdeinde is gemaakt van massief essenhout met een vakkundig ontworpen structuur, die het effect van een rustige balans biedt. Met een paar snelle bewegingen kunt u het uiterlijk van het bed veranderen. Het is mogelijk om de kleur en het materiaal van de grote kussenslopen voor het hoofdeinde te veranderen, die ook afzondelijk kan worden gekocht, waarbij u kunt kiezen uit leer of stof.

Het kussen is opgevuld met polyurethaanschuim en polyester watten. Het voeteinde is gemaakt van populieren multiplex en de zijkant van sparrenhouten blokplaat, allemaal met een lichte vulling van polyurethaanschuim en een lederen bekleding van Pelle Frau. De poten zijn gemaakt van massief essenhout in een Moka-beits.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten!

^