Avek Stiel bed

Het Avek Stiel bed zorgt voor een geweldige nachtrust!

  • Eigentijds design
  • Extra ventilerende spiraalbodem
  • Comfortabel en stevig matras
  • Ook in een elektrisch verstelbare uitvoering

Artikelnummer
323837
€ 1.555,00
Vanaf € 1.555,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Avek Stiel bed

Stiel betekend staal en ambacht in het Fries. Deze naam past perfect bij het Avek Stiel bed, omdat het bed ambachtelijk gemaakt wordt in hun eigen fabriek en het bed een stalen frame heeft. Het Stiel bed heeft een eigentijdse stijl en u kunt het bed naar wens samenstellen. De bijpassende Stiel matrassen en spiraalbodems garanderen u een geweldige nachtrust.

Stel uw Stiel bed samen

Het Stiel bed komt in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een bed samenstellen wat bij uw wensen en smaak past. Alle Stiel bedden komen met een gegarandeerd slaapcomfort. Het uiterlijk van het Stiel bed kunt u naar uw smaak kiezen.

  • Het Basic Stiel bed bestaat uit een vrijstaande spiraalbodem met de bijbehorende poten. Dit zorgt voor een minimalistisch uiterlijk zonder te veel poespas.
  • Het Stiel Board bed heeft een hoofdbord met een strak en modern uiterlijk.
  • Het Stiel Max bed heeft alles wat het Basic en Board bed hebben, maar ook nog met een verhoogde bedrand.

Het Avek Stiel bed is comfortabel en ondersteunend

De Stiel bedbodem is een duurzame dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbelgeweven spiraaloppervlakte is grotendeels open, wat zorgt voor extra ventilatie. Hierdoor wordt het transpiratievocht sneller afgevoerd en gaat het matras ook langer mee. Het Stiel matras is opgebouwd uit lagen van Avek-comfortschuim, pocketvering met 5 comfortzones en een soepele afdeklaag van Avek HybriFoam. Het bed is ook verkrijgbaar met een verstelbare bodem.AfmetingenBreedtematen: 80, 90, 160, 180 cmLengtematen: 200, 210, 220 cm

^