Auping Noble bed

Het Auping Noble bed is een een meesterwerk met ongeëvenaarde pracht.

  • Ieder element van het robuuste frame tot de stoffering heeft een hoge kwaliteit
  • Aanpasbaar op uw persoonlijke voorkeur
  • Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:
160x200 cm (laag)
Vlakke bedbodems
Exclusief matrassen
Hoofdbord laag

Artikelnummer
338140
€ 11.585,00
Vanaf € 11.585,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Auping Noble bed is een verfijnd en weelderig meesterwerk dat de ultieme harmonie tussen vorm en functie belichaamt. Dit bed, gecreëerd door het befaamde merk Auping, straalt een ongeëvenaarde pracht uit door de perfecte samensmelting van luxueuze details en vooruitstrevende technologie.

Met een onberispelijke aandacht voor detail en vakmanschap is het Auping Noble bed vervaardigd met behulp van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk element, van het robuuste bedframe tot de verfijnde stoffering, getuigt van sublieme kwaliteit en ongeëvenaarde verfijning.

Het Noble bed biedt een ongeëvenaard niveau van slaapcomfort, dankzij de innovatieve lattenbodem en de mogelijkheid om het matras aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam en een weldadige nachtrust.

Dit prachtige bed is verkrijgbaar in een scala aan afmetingen en kleuren, zodat het naadloos aansluit bij uw individuele smaak en de esthetiek van uw slaapkamer verrijkt. Het Auping Noble bed is een waar statement van elegantie en verfijning, een pronkstuk dat het middelpunt van uw slaapvertrek zal vormen.

^