Cassina 291 Dress-Up! bank

De Dress-Up! van Cassina; een echte eyecatcher in uw interieur!

  • Deze modulaire bank kunt u geheel naar wens samenstellen
  • Een mooi detail is het contrasterende stiksel
  • Te bekleden in diverse stof- en leersoorten
  • Neem voor meer info of een scherpe offerte contact met ons op!

Artikelnummer
311410
€ 8.482,00
Vanaf € 8.482,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina 291 Dress-Up! bank

Designer Rodolfo Dordoni

291 Dress-Up! van Cassina


Een verfijnd haute-couture-project gekenmerkt door elegante details die vakmanschap uit de modewereld oproepen. Bijzondere aandacht is besteed aan de stiksels rond de rug/armleuning, waardoor een verfijnde plooi ontstaat aan zowel de voorkant als de achterkant van waaruit een rits naar de onderkant van de bank loopt. Het uiterlijk wordt verrijkt door een grove korrel profiel rond het gestoffeerde zitkussen dat verkrijgbaar is in zwart, wit, grijs en caffelatte.

Zelf de Dress-Up! bank samenstellen


De Dress-Up! heeft een breed scala aan elementen die in verschillende composities kunnen worden gecombineerd of zelfs afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De geometrische vorm met asymmetrische elementen, zoals de geïntegreerde chaise-longue, maakt het uniek en veelzijdig, terwijl de open hoekige rug en armleuningen de gezelligheid benadrukken. De gecombineerde poefs, in twee maten, hebben hetzelfde grove korrel detail rond de omtrek van de bovenkant en een verticale ritssluiting langs de zijkant. Om deze familie van producten voor de woonkamer compleet te maken, kan de bank worden gecombineerd met de rest van de Dress-Up!-familie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^