Artifort Arris bank

De Artifort Arris bank is een verfijnd meubelstuk dat functionaliteit en design combineert!

  • Ergonomisch ontwerp voor een uitstekende zitervaring
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en materialen
  • Tijdloos ontwerp en hoogwaardige afwerkingen

Artikelnummer
338226
€ 0,00
Vanaf € 3.933,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Artifort Arris bank is een verfijnd meubelstuk dat functionaliteit en design perfect combineert. Met strakke lijnen en een moderne uitstraling voegt deze bank een vleugje elegantie toe aan elk interieur.

Met zorgvuldig ontworpen en vervaardigd gebruik van hoogwaardige materialen, resulteert de Arris bank in een duurzaam en comfortabel zitmeubel. De ergonomische vormgeving en zorgvuldig gekozen vulling bieden een uitstekende zitervaring.

De veelzijdigheid van de Artifort Arris bank maakt het mogelijk om het meubel aan te passen aan jouw specifieke wensen. Met diverse configuraties en afmetingen kun je de bank perfect afstemmen op de beschikbare ruimte en je eigen persoonlijke smaak.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer, kantoor of ontvangstruimte, de Artifort Arris bank biedt een tijdloos ontwerp en een hoogwaardige afwerking die gegarandeerd indruk zal maken.

^