HAY Arbour bank

De HAY Arbour bank heeft een schitterende Scandanavische vormgeving

  • Past bij vele interieurstijlen
  • Als 2-zitsbank of 3-zitsbank verkrijgbaar
  • Ook als ECO-variant verkrijgbaar
  • Stel uw Arbour naar wens samen!

Artikelnummer
325253
€ 3.849,00
Vanaf € 3.849,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Rybakken & Andreas Engesvik

De Arbour bank van HAY is ontwikkeld met een specifieke visie; de vormgeving moet de constructie volgen. De bank bestaat uit gesepareerde onderdelen die elk toevoegen aan de ultieme sofa: optimaal zitcomfort, betrouwbare kwaliteit en efficiëntie. De zachte kussens geven samen met het robuuste frame een geweldig zit- en ligcomfort. De bank heeft een heuselijke vormgeving waardoor hij geweldig staat in bijna ieder interieur.

De HAY Arbour is verkrijgbaar als 2-zits of 3-zitsbank. De bank is uitvoerbaar in een groot aantal opties. Zo kunt u de Arbour naar wens samenstellen.

De duurzame Arbour ECO

De HAY Arbour ECO bank is ontwikkeld met het doel duurzaam te produceren. Deze ECO variant is voorzien van een FSC-cetrificering voor het houten frame en een EU-Ecolabel voor de duurzame stoffering. Deze is echter niet verkrijgbaar in stofgroep 5.

Anderen bekeken ook
^