Havee Cloak Sun bank

De Cloak Sun is een unieke bank door verplaatsbare rugdelen en armleuningen

  • Vanuit iedere hoek een echte eyecatcher
  • Heerlijk zitcomfort
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
291135
€ 2.549,00
Vanaf € 2.549,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Cloak Sun bank is vanuit iedere hoek een echte eyecatcher. De bank heeft als bijzondere eigenschap dat u de rugdelen en armleuningen kunt verplaatsen. De Sun bank heeft een luxueuze uitstraling en een heerlijk zitcomfort. Kortom, De Cloak Sun bank is een tijdloze bank die in vrijwel ieder interieur past. De bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Cloak is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die alle aspecten van het meubel maken nog zelf op ambachtelijke wijze uitvoert.

De bank Sun zelf samenstellen

De bank is verkrijgbaar als loveseat, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zits bank. U kunt hierbij kiezen voor een bank met of zonder armblok. De zitdiepte is aanpasbaar. De bank kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Het onderstel is gemaakt van chroom waarbij u kunt kiezen uit diverse afwerkingen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Cloak Sun bank samen te stellen.

Meer informatie
CollectiesHavee Cloak
Anderen bekeken ook
^