Cassina 405 Duc-Duc bank

De vernieuwde 405 Duc-Duc van Cassina is een blikvanger in uw interieur!

  • Een prachtige bank met aangenaam comfort
  • Voorzien van een kussenvulling van PET
  • Een ontwerp met oog voor comfort en milieu
  • Informeer naar de mogelijkheden en onze prijs!

Artikelnummer
320530
€ 6.231,00
Vanaf € 6.231,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Mario Bellini

Oorspronkelijk ontworpen in 1976, is de 405 Duc-Duc bank van Cassina opnieuw uitgebracht. Met respect voor het innovatieve en verfijnde karakter van het oorspronkelijke design, vernieuwt en actualiseert Cassina deze bank, zowel qua comfort als qua grootte van de zitting, terwijl de karakteristieke paneelstructuur behouden blijft, wat is terug te zien aan de ritssluiting die langs de zijkanten loopt over de gehele hoogte.

Duurzaam Duc-Duc 405 bank van Cassina

Dankzij de studie uitgevoerd door Cassina LAB, een samenwerking tussen het Cassina Research and Development Center en Poli.design, is de kussenvulling in polyurethaanschuim omwikkeld met een 100% gerecyclede vezel, verkregen uit PET dat voornamelijk is teruggewonnen uit de zee. Dit garandeert zowel comfort als respect voor het milieu. De Duc-Duc is verkrijgbaar aks fauteuil, 2- en 3-zits.

Wilt u meer informatie of een mooie offerte voor de uitvoering van uw voorkeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

^