Herstoffeeractie Martin Visser slaapbank

Deze actie is verlopen

Herstoffeeractie Martin Visser slaapbank

De BR 02 slaapbank van Martin Visser is nooit ‘out-of-fashion’ en met een nieuwe bekleding gaat hij weer jaren mee. Van 14 februari tot 1 mei 2023 krijgt u met onze herstoffeeractie de vervanging van het binnenwerk en de vering cadeau. Daarmee is zowel het comfort als de uitstraling van de bank weer helemaal als nieuw.

Een designicoon weer als nieuw
De BR 02 slaapbank van Martin Visser is al meer dan 60 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse én buitenlandse interieurs. Het design is tijdloos en bovendien wordt de slaapbank duurzaam geproduceerd. Maar zelfs designiconen kunnen af en toe een nieuw jasje gebruiken. En dat kan nu extra voordelig! Als u tussen 14 februari en 15 mei 2023 uw bank laat herstofferen ontvangt u het binnenwerk en de singels cadeau. De bank zal weer stralen als nieuw.

Een BR 02 herstoffering: uit welke stoffen kan ik kiezen?
Bij een nieuwe bekleding van uw BR 02 bank zijn er talloze stoffen om uit te kiezen. Graag helpen we u een handje bij het kiezen van de juiste stof, door de stoffen die het meest gekozen worden voor een herstoffering hieronder te delen. De hieronder genoemde stoffen zijn van uitstekende kwaliteit, zijn duurzaam en geheel of grotendeels gemaakt van wol. Wol heeft de eigenschap rekbaar te zijn. Hierdoor komt de strakke vorm van de bank het beste tot zijn recht, ook op lange termijn. Daarnaast is wol vuilafstotend en duurzaam. Wat ons betreft dus een van de beste keuzes!

  • Ploegwool
  • Tonus 4
  • Hallingdal 65

► Deze actie is geldig tot 15 mei 2023.

Actievoorwaarden:

  • Actieperiode: 14 februari 2023 tot 15 mei 2023;
  • Voor banken die vóór 1988 geproduceerd zijn geldt een meerprijs;
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
 
^