Pode acties

Vorm je voordeel met Spot & Sparkle

Met Spot en Sparkle van Pode heeft u alle mogelijkheden om uw perfecte designfauteuil te creëren. Voor het mooie Fusion-leer en de fraaie kwaliteitsstof Steelcut Trio geldt namelijk een aantrekkelijke actieprijs. Beide materialen kunt u natuurlijk ook combineren. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden en stel uw ideale Spot of Sparkle samen.

Spot One & Two fauteuil
Spot is er in een lage (One) en een hoge (Two) variant, met optioneel een mooi hoofdkussentje voor extra comfort. De binnen- en buitenkant kunt u apart van elkaar laten bekleden. Daarnaast heeft u bij elke uitvoering de keuze voor een eikenhouten of aluminium voet. De poef is speciaal voor Spot ontwikkeld waarbij u twee typen bekledingen kunt combineren.

Sparkle One & Two fauteuil
Sparkle is een heerlijk moderne draaifauteuil met een krachtige retro-uitstraling. Ook de Sparkle fauteuil heeft twee gedaantes: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Alle twee hebben ze dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

► Deze actie is geldig van dinsdag 1 november 2022 t/m vrijdag 31 maart 2023.

Actievoorwaarden:

  • De actie start op 1 november en loopt t/m 31 maart 2023;
  • De actie is geldig voor de Spot en Sparkle fauteuils in de stof Steelcut Trio, leersoort Fusion of een combinatie van beide;
  • De bijbehorende poef is eveneens scherp geprijsd;
  • Exclusief afwijkende pootopties of coupontoeslag.
 
^