Leolux Valleys vloerkleed

Het Valleys vloerkleed van Leolux vertoont een schitterend ontwerp.

  • Het vloerkleed is samengesteld uit diverse niveaus.
  • Het vloerkleed is beschikbaar in verschillende maten.
  • Het vloerkleed past harmonieus in verschillende interieurontwerpen.

Artikelnummer
339277
€ 1.495,00
Vanaf € 1.495,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Leolux Valleys vloerkleed

Het Leolux Valleys tapijt is een kunstwerk van hedendaagse verfijning en elegantie, dat een gastvrije ambiance en een vleugje artistieke flair toevoegt aan iedere binnenruimte. Met zijn unieke ontwerp dat reminiscentie oproept aan gestratificeerde landschappen, genereert het tapijt een gevoel van diepgang en dimensie, waardoor het een in het oog springend centraal punt wordt in elke kamer.

Dit tapijt is met vakkundigheid gecreëerd met materialen van topkwaliteit en aandacht voor minutieuze details, wat resulteert in een weelderige textuur en een zalig aanvoelende ondergrond. Het Valleys tapijt nodigt uit tot aanraken en exploreren, terwijl het tegelijkertijd visueel plezier verschaft aan degenen die het aanschouwen.

Met zijn veelzijdig palet aan kleuren en eigentijds patroon, past het Leolux Valleys tapijt moeiteloos in diverse interieurontwerpen, van modern tot klassiek. Het voegt warmte, comfort en een snufje artistieke charme toe aan elke ruimte waarin het wordt neergelegd. Kortom, het Leolux Valleys tapijt is niet enkel een praktisch item, maar eveneens een opmerkelijk kunstwerk dat de pracht van ontwerp en vakmanschap combineert.

Maten:

200 x B300cm

H240 x B340cm

H280 x B390cm

^