Zanotta Lia stoel leer zwart

Geniet van deze stijlvolle eetkamerstoel: De Zanotta Lia!

  • Uit voorraad leverbaar in zwart leer
  • Stijlvol design
  • Past in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
207952
€ 699,00
€ 1.004,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Lia stoel in leer zwart van Zanotta is een prachtig design van ontwerper Roberto Barbieri. In 1999 ontwierp hij deze eye-catcher en sindsdien is die niet te missen in een luxe woonomgeving. Een innovatief design door zijn geraamte wat gemaakt is van één enkel element in aluminiumlegering die de voor- en achterpoten en de stoel naar achteren houdt. Een doordacht ontwerp van Roberto Barbieri met de gedachte; technologische innovatie met een neutraal, onopvallend idee van vorm dat zich gemakklijk kan aanpssen aan elke omgeving en meubelstijl.

De stoel heeft een afneembare zwart leren hoes.

Afmetingen: (L x B x H)

53 x 44 x 84 cm

Zithoogte: 45,5 cm

De Zanotta Lia stoel in zwart leer is een onweerstaanbaar design van Roberto Barbieri. Omstreeks 1999 ontwierp hij deze opvallende stoel en deze is sindsdien onmisbaar in de design wereld. Een innovatief ontwerp van Barbieri. Zijn geraamte, bestaande uit éen enkel element, zorgt ervoor dat de voor-en achterpoten en de stoel naar achteren gehouden worden. Aluminiumlegering is hier het hoofdproduct. Een doordacht idee van Roberto Barbieri. Een technologische innovatie, met een neutraal, onopvallend idee van vorm dat zich gemakkelijk kan aanpassen aan iedere omgeving en meubelstijl.

De stoel heeft een afneembare zwart leren hoes.

Afmetingen: (L x B x H)

53 x 44 x 84 cm

Zithoogte: 45,5 cm

Meer informatie
KleurenZwart
^