Rolf Benz 641 stoel

De Rolf Benz 641 stoel is gebaseerd op de 640 stoel van Rolf Benz, maar dan in een modern jasje!

  • Stoel met een heerlijk zacht zitcomfort
  • Bekleding met plooivorming
  • Zorgt voor een gezellige sfeer in iedere ruimte
  • ACTIE! Alle stofsoorten voor één prijs

Artikelnummer
295401
€ 1.309,00
Vanaf € 1.309,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Rolf Benz 641 stoel

Design: This Weber en Labsdesign

De Rolf Benz 641 stoel is de moderne versie van de Rolf Benz 640 eetkamerstoel. De 641 heeft een heerlijk zacht zitcomfort en een unieke bekledingslook. De plooivorming geeft de eetkamerstoel een nonchalant uiterlijk en zorgt voor een gezellige sfeer in iedere woonkamer. De binnenzijde van de kuip kan anders worden bekleed dan de buitenzijde waardoor u een unieke, eigen look kunt creëren.

De stoel 641 zelf samenstellen


De 616 kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten, en in diverse kleuren. Ook is het mogelijk om de binnenwand van de kuip in een andere kleur of materiaal te bekleden dan de buitenschaal. Daarnaast is de stoel verkrijgbaar in twee zithoogten en met een houten of metalen poot (met of zonder draaifunctie). Hierdoor kunt u de stoel geheel naar eigen wens samenstellen. Informeer vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden van de Rolf Benz 641 stoel!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
83 x 58 x 60 cm

Anderen bekeken ook
^