Artifort Suit eetkamerstoel

Maak uw diner nu nog comfortabeler met de Artifort Suit stoel!

  • Deze eetkamerstoel is volledig gestoffeerd
  • Het comfort voelt als een maatpak
  • Kies voor wielen zodat u makkelijk kunt aanschuiven
  • Informeer vrijblijvend voor een scherpe offerte!

Artikelnummer
320464
€ 1.183,00
Vanaf € 1.183,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artifort Suit eetkamerstoel

Designer Monica Förster

De Artifort Suit eetkamerstoel maakt met zijn professionele elegantie en eigen persoonlijkheid een goede eerste indruk. Ontwerpster Monica Fórster introduceert met deze volledig gestoffeerde stoel Suit een nieuw type zitcomfort voor in restaurants, werkomgevingen en huizen van mensen met een goed gevoel voor stijl.

De belijning van de Artifort Suit stoel

Het eigenzinnige silhouet van Suit, voorzien van een elegante open rug en soepel lijnenspel, vormt zich moeiteloos naar de vormen van uw lichaam. De stoel is verrassend comfortabel. De zachte stoffering omarmt de gebruiker als een chic maatpak. Een unieke stoel die elke ruimte exclusieve elegantie en een eigen identiteit geeft.

Afmetingen: B59 x D57 x H83 cm. Zithoogte: 48 cm.

De stoel is verkrijgbaar met of zonder wielen. Dit heeft geen invloed op de afmetingen. Wilt u meer weten over deze heerlijke eetkamerstoel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

^