HAY Petit Standard eetkamerstoel

De HAY Petit Standard stoel is zeer praktisch en heeft een prachtig lijnenspel!

  • Een eerbetoon op de Standard stoel van Jean Prouvé
  • Stapelbaar tot twaalf stuks
  • Verkrijgbaar in zeven kleurencombinaties

Artikelnummer
325280
€ 415,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer: Daniel Rybakken

De HAY Petit Standard is een hommage aan de Standard stoel van Jean Prouvé. Daniel Rybakken wou een nieuwe draai aan deze iconische stoel geven. Hij is wel acht jaar beziggeweest met het ontwerpen doordat hij alle details perfect wou hebben. Het doel van de Petit Standard was om de perfecte stapelbare stoel te ontwerpen. De elementen die ervoor zorgen dat de stoel stapelbaar is, worden geacentueerd in dit ontwerp. De strakke lijnen van het originele ontwerp worden gecombineerd met nieuwe materialen en dit zorgt voor een buitengewone vormgeving. De Petit Standard komt in zeven prachtige kleurencombinaties.

De stoel heeft een bijzonder karakter en is ook nog eens praktisch doordat hij gestapeld kan worden. De stoel staat prachtig in vele huizen, maar is ook ideaal voor openbare gelegenheder. De Petit Standard kan tot wel 12 stuks gestapeld worden!

^