B&B Italia Papilio kruk

De mooie collectie Papilio van B&B Italia is nu uitgebreid met een barkruk!

  • Ideaal voor aan een bar ook kookeiland
  • Verkrijgbaar in twee hoogtes
  • Te bekleden in verschillende stof- en leersoorten
  • Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op!

Artikelnummer
313799
€ 802,00
Vanaf € 802,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Naoto Fukasawa

Deze prachtige serie van B&B Italia is nu uitgebereid met een handige barkruk, met de gracieuze beweging van een vlinder - die in het Latijn een "papilio" wordt genoemd.

De B&B Italia Papilio barkruk

De mooie Papilio kruk is net als de andere zitmeubelen uit dezelfde serie verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. Bovendien kunt u kiezen uit twee zithoogtes, namelijk: 66 of 76 cm.

De Papilio-familie

Fukasawa, die het gedrag van mensen boven belang stelt voor vorm, zei: "Ik wilde dat de stoel er natuurlijk comfortabel uitziet, dezelfde vorm zou hebben die ontspanning zou hebben als deze zou worden weergegeven door een afbeelding." Eenvoud, directheid en comfort hebben geleid tot de functionele ontwikkeling van de hele Papilio-serie: de Grande Papilio en Piccola Papilio fauteuils, de stoelen Papilio en Mini Papilio, de Love Papilio bank en het Papilio bed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^