B&B Italia Piccola Papilio fauteuil

Geniet van ultiem comfort en een fraaie uitstraling met de Piccola Papilio fauteuil van B&B Italia!

  • Ideaal als aanvulling op uw zithoek voor extra karakter
  • Door de ergonomische vorm een perfect comfort
  • verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten van B&B Italia
  • Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op

Artikelnummer
273073
€ 2.532,00
Vanaf € 2.532,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Piccola Papilio fauteuil

Designer Naoto Fukasawa

Een comfortabele fauteuil met een fraai design. Bij het ontwerpen van deze collectie heeft de designer zich laten inspireren door de vlinder. De naam verklapt het eigenlijk al; 'Papilio' dat Latijn is voor vlinder. Dit is de Piccola Papilio fauteuil van B&B Italia.

De veelzijdigheid van de Piccola Papilio fauteuil

De ontwerper Naoto Fukasawa heeft met de Papilio collectie van B&B Italia een mooie serie zitmeubelen gecreëerd, geinspireerd op de vlinder. Bij deze fauteuil is dat terug te zien in de onder andere de vorm van de rugleuning, die bovenaan breder is waardoor deze lijkt op openslaande vleugels. Een fraai design met een zachte, ronde afwerking waardoor u op diverse manieren kunt genieten van het comfort.

Bijzonder aan de B&B Italia Piccola Papilio fauteuil is het polyurethane schuim waaruit deze is vervaardigd, waardoor het comfort en de kwaliteit erg hoog zijn. De kleine fauteuil heeft een voet die 360 graden kan draaien. Een prachtige aanvulling op uw zithoek.

Afmetingen in cm (breedte x lengte x hoogte): 69 x 76 x 80,5 (zithoogte: 36 cm)

De complete collectie

De collectie bestaat uit een 'familie' fauteuils, banken, voetenbanken, eetstoelen en bedden en bestaan onder de volgende namen: Papilio, Grande Papilio, Love Papilio, Piccola Papilio, Mini Papilio en Papilio Shell. De collectie is verkrijgbaar in vele verschillende stof- en leersoorten van B&B Italia.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijs voor de fauteuil in de door u gewenste uitvoering, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook
^