Willisau Maleo tafel

De Maleo tafel is een tafel die overal en altijd past!

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen & materialen
  • Ook te leveren als uitschuifbare variant
  • Een tijdloos design geschikt voor diverse gelegenheden
  • Informeer naar de mogelijkheden & onze prijs!

Artikelnummer
318236
€ 3.328,00
Vanaf € 3.328,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Willisau Maleo tafel

Eerlijkheid duurt het langst. Een uitdrukking die van toepassing is op Maleo tafel van Willisau. Met een rechtlijnig en eenduidig design is zij precies wat ze moet zijn: een tijdloze tafel. Elegantie en haar veranderlijke vorm geven de Maleo een verleidelijke uitstraling. De tafel kan worden aangepast aan ieder uitgebreid tafelgezelschap en elk interieur.

De Maleo tafel van Willisau is overal toepasbaar

Het subtiliteit van het onderstel en hoe dit is verbonden met het blad, geeft Maleo een bijzondere toets. De combinatie van materiaal, structuur en kleur benadrukt de sobere stijl en de eenvoud van het ontwerp. Hoe dan ook, de oprechtheid van Maleo is echt en past dan helemaal in de lijn van het design van Willisau.

De Maleo tafel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Heeft u reeds een favoriet, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Ook voor meer informatie kunt u onze interieuradviseurs telefonisch of per mail bereiken!

^