Piure Nex kast

De Piure Nex kast is dankzij zijn veelzijdigheid geschikt voor ieder interieur

  • Het kastenprogramma bestaat uit diverse elementen en verschillende uitvoeringen
  • Geheel naar eigen wensen samen te stellen
  • Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op

Artikelnummer
286826
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Piure Nex kast

Voor elk interieur een passende model met één kast. Maak kennis met dit bijzondere kastenprogramma dat geheel naar eigen wensen en smaak samen te stellen is: de Piure Nex kast.

De diversiteit van de Piure Nex kast

De Piure Nex kast is een buitengewone kastensysteem dat volledig naar uw voorkeur kan worden vormgegeven. Het programma bestaat namelijk niet alleen uit een modulair elementensysteem, maar ook uit verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit de Piure Nex Cabinet, het Piure Nex Sideboard, de Piure Nex Shelf en de Piure Nex Box.

De Piure Nex Cabinet-serie is een prachtige prominente kast die te voorzien is van veel deuren en laden. Deze kasten worden veelal samengesteld voor slaapkamers, maar staan ook prachtig in de hal of woonkamer. Verder is het Piure Nex Sideboard, zoals de naam al doet vermoeden, een mooi dressoir. Dit dressoir is niet alleen als staande kast op pootjes verkrijgbaar, maar ook als zwevende variant. U kunt naar wens de kast voorzien van lades, opbergvakken en deuren.

Wanneer u liever een mooie open kast toevoegt aan uw interieur is de Piure Nex Shelf ideaal voor u. Deze riante kast staat prachtig in vrijwel iedere woonkamer of studeerkamer. Dankij de vele opbergvakken kunt u al uw favoriete spullen uitstallen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook
^