Leolux stoelen

Bekijk hier de stoelen van Leolux. Vraag een mooie offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie!

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

In het ruime assortiment van Pot Interieur vindt u van het merk Leolux prachtige stoelen en andere design zitmeubelen. Dit Nederlandse merk staat voor eigenzinnig meubilair en dat ziet u al snel terug in alle bijzondere ontwerpen. Kom langs bij ons in de showroom om alle prachtige stoelen, banken en andere meubels van Leolux te bewonderen en te testen. Bij ons geniet u altijd van de laagste prijsgarantie en prettig en eerlijk advies. Waar kunnen wij u mee helpen?

Met de Leolux stoelen combineert u design met een onbezorgd leven

Leolux lanceert regelmatig bijzondere stoelen, banken en andere designmeubelen. Koopt u meubilair van dit merk, dan weet u zeker dat u een of meerdere blikvangers in huis haalt. De creatieve en kleurrijke designs zijn herkenbaar en komen terug in grote en kleine details. De eetkamerstoelen zijn comfortabel en sierlijk, een combinatie die van belang is bij ieder zitmeubel. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Leolux Lirio Eetkamerstoel, met een hoge rugleuning en wieltjes voor extra comfort? De Leolux Didore eetkamerstoel is een brede stoel die fungeert als bank. Ideaal voor grotere gezelschappen.

400 merken onder één dak, waaronder Leolux

Vindt u het belangrijk om stoelen eerst te testen voor u deze koop? Dat begrijpen wij. Daarom nodigen wij u van harte uit om onze showroom te bezoeken. Hier vindt u ruim 400 topmerken op een oppervlakte van zo’n 15.000m². Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u van eerlijk en prettig advies te voorzien.

^