Leolux Gyon eetkamerstoel

Volledig samengesteld uit basisvormen: De Gyon eetkamerstoel van Leolux!

  • Een opvallend elegante stoel
  • Biedt een buitengewoon comfortabele zitervaring
  • Perfect geschikt voor elke woonomgeving

Artikelnummer
337932
€ 0,00
Vanaf € 1.075,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Leolux Gyon eetkamerstoel is een tijdloze stoel die een prachtige aanvulling vormt voor elke eetkamer.

Met zijn volledige opbouw uit basisvormen straalt de Gyon een minimalistische uitstraling uit die tegelijkertijd opvalt. Daarnaast biedt deze stoel een uiterst comfortabele zitervaring, zodat u optimaal kunt genieten van lange diners en gezellige gesprekken aan tafel.

De Gyon is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: Tour laag, Tour hoog, Swift laag en Swift hoog. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse kleuren en materialen, zodat u de stoel kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieur. Of u kiest voor een onderstel met handige wieltjes of op glijdopjes, of zelfs voor een draaivoet met 'geheugenfunctie' of hoogteverstelling, de Gyon biedt verschillende mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. De metalen onderstellen zijn verkrijgbaar in poedercoating voor een duurzame afwerking.

Als u meer informatie wilt ontvangen over de Leolux Gyon eetkamerstoel, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Zij staan klaar om u vrijblijvend te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Maak van uw eetkamer een stijlvolle en comfortabele plek met de tijdloze schoonheid van de Gyon eetkamerstoel.

^