Leolux fauteuils

De collectie van Leolux biedt voor iedereen een passende fauteuil. Dit Nederlandse merk staat voor eigenzinnige designmeubelen en dat ziet u dan ook gauw terug in de ontwerpen. Alle fauteuils van Leolux zijn hoogwaardig, comfortabel, duurzaam en met veel passie vervaardigd door vakmensen. Bezoek de showroom van Pot Interieur om de fauteuils, banken, salontafels en andere meubels van Leolux te bekijken.

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Kies in het ruime assortiment de Leolux fauteuil die bij u past

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan verschillende modellen fauteuils van Leolux. Van warme, neutrale klassiekers tot aan felle, moderne bijzonderheden: hier vindt u altijd de fauteuil die bij u en uw interieur past. Zo is de Leolux Caruzzo Fauteuil een klassieke, luxe stoel die in iedere woonkamer, kantoorruimte of wachtkamer past. Met de Leolux Pallone Fauteuil of de Leolux Darius Fauteuil zit u goed in een strak interieur. Kortom: met de talloze zitideeën van Leolux heeft u altijd een prachtige fauteuil die past in ieder interieur, ontworpen voor iedereen die design combineert met een prettig en onbezorgd leven.

Ontdek de bijzondere kant van Leolux

Wilt u graag een of meerdere designmeubelen van Leolux toevoegen aan uw interieur? Of bent u gewoonweg benieuwd naar het ultieme comfort van deze producten? Bezoek onze showroom en test alles uit. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van deskundig advies bij het maken van uw keuze.

De unieke Leolux Pallone fauteuil

De Leolux Pallone fauteuil behoort tot de ware Leolux klassiekers. De Pallone is in 1989 ontworpen door Roy de Scheemaker speciaal voor het Huis van de Toekomst. In dit huis werden enkel prototypes gebruikt. Leolux was zeer onder de indruk van deze lichtvoetige zitbal, waardoor Leolux de stoel onder de naam Pallone in de collectie opnam. Het Pallone stoel werd een waar succes, tot de dag van vandaag behoort de fauteuil tot een van de iconen van Leolux.

De Pallone fauteuil is verkrijgbaar in drie afmetingen namelijk de Pallone Pa, Ma en Lill. Leolux biedt een ruime keuze in bekleding, hierdoor kun je jouw Pallone stoel geheel naar eigen kleur wensen samen stellen.

^