Leolux Parabolica fauteuil

De Parabolica heeft een geweldig design en bijzonder comfortabele zit

  • Een multifunctioneel design voor ontspanning in zowel zit- als ligstand én handig om nog even wat werk op te verrichten
  • De arm van de fauteuil is links en rechts uitvoerbaar
  • Een echte blikvanger in elk interieur
  • In een scala aan mogelijkheden uit te voeren

Artikelnummer
278248
€ 4.215,00
Vanaf € 4.215,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Onspannen zitten, liggen of toch nog even snel wat werk verrichten; deze faulteuil is multi-inzetbaar. Een bijzondere vormgeving ontworpen door een Nederlandse designer. We hebben het over de Parabolica van Leolux.

Het design van de Leolux Parabolica fauteuil

De Parabolica fauteuil wordt gekenmerkt door een bijzondere vorm en maakt dat deze in welke ruimte dan ook alle aandacht op zich krijgt gevestigd. Het is dan ook niet heel vreemd dat de Leolux Parabolica fauteuil al verschillende prijzen gewonnen heeft. Relax als geen ander in deze draaifauteuil die tevens goed te gebruiken is om op te werken. De bijzondere armleuning, die zowel links als rechts leverbaar is, kunt u makkelijk gebruiken als tafeltje om bijvoorbeeld nog wat aantekeningen op te maken.

De fauteuil kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Zo zijn er verschillende opties voor de binnenkant, buitenkant en band verkrijgbaar in stof en leer. De Parabolica is afgewerkt met een schaalvoet, uitgevoerd in geborsteld aluminium of lak.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^