Kreamat Sparta boxspring

De Kreamat Sparta boxspring heeft een modern design en biedt een hoog slaapcomfort

  • Opgebouwd uit geharde pocketveren met 7 zones
  • Voorzien van een gepatenteerde schouderzone
  • Het matras is afgedekt met sterk en soepel latex
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

Artikelnummer
297637
€ 4.998,00
Vanaf € 4.998,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kreamat Sparta boxspring

Designer Studio Segers

De Kreamat Sparta boxspring heeft een minimalistische vormgeving en biedt een optimaal comfort. De boxspring is opgbouwd uit Zweedse geharde pocketveren met 7 zones en een gepatenteerde schouderzone waardoor het matras een lange levensduur heeft en een heerlijk slaapcomfort biedt. De onder- en bovenkant van het matras is afgedekt met sterk, maar soepel latex.

De boxspring Sparta zelf samenstellen
De gestoffeerde boxspring kunt u voorzien van een breed of hoog hoofdbord met daar achter een functionele open kast of hangkast. Deze kasten zijn vervaardigd uit hout fineer en kunt u uitvoeren in diverse kleuren. Voor het hoofdbord kunt u kiezen uit leder of stof in meerdere kleuren. De Sparta boxspring is leverbaar in een vlakke of elektrische uitvoering. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Kreamat Sparta boxspring samen te stellen!

Anderen bekeken ook
^