Interlübke Izzy bed

Een high-end modern bed: Het Interlübke Izzy bed!

  • Minimalistisch en strak design
  • Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal
  • Bekleed met hoogwaardige stof
  • Verkrijgbaar in verschillend maten

Artikelnummer
336681
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Met het Interlübke Izzy bed geniet je van talloze opties. Bij het ontwerpen van een goed bed is het van essentieel belang om de focus te leggen op waar het echt om draait: een goede nachtrust. Dat is precies waar de Izzy in uitblinkt. Het zelfdragende onderstel past op alle bodemsystemen die verkrijgbaar zijn en biedt diverse hoogtes en materiaaldiktes, zodat hij helemaal naar eigen wens is samengesteld.

Wilt u achtergrondverlichting voor een fijne sfeer? Of kabelbeheer om de rommel weg te werken? Of wat dacht u van uitneembare vulling op het comfortniveau te verhogen? De mogelijkheden zijn eindeloos. U heeft keuze uit een zwevend bed, een bed op pootjes of een voetstuk. Zelfs een aankoppelbaar bijzettafeltje is bij het Izzy bed verkrijgbaar. Een overvloed aan keuzes om uw droombed te creëren!

Wilt u graag meer informatie over interlübke Izzy bed, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten! Zij helpen u graag verder.

^