Havee meubelen

Cloak collectie van Havee meubelen

Hoogwaardige zitmeubelen van Havee en industrieel ontwerper Hans Daalder vormen samen de perfecte combinatie voor de meubellijn van Cloak. Cloak kent een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven, perfect uitgevoerd en volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. Essentieel aan de ontwerpen is het woord 'puur'. Strak vormgegeven, perfect uitgevoerd en volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

De meubelen ogen ingetogen en zijn in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en tegelijkertijd overtuigen ze met een volstrekt eigentijdse uitstraling. Door hun specifiek gevormde ontwerpen stralen ze in elke ruimte eenvoud en comfort uit. Zo creëert u een luxurious rustpunt in elke kamer. Met de meubels van Cloak krijgt uw interieur een extra dosis klasse en stijl, van de rode Cloak Sky bank tot aan de krachtige Cloack Pebble fauteuil.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

De ontwerpen van Cloak

De ontwerpers en ontwikkelaars sleutelen en schaven totdat het ontwerp in hun ogen optimaal en perfect is. Dit past perfect bij het motto van Havee; Als het beter kan, moet het ook beter. De ontwerpen richten zich op het ultieme zitcomfort en tijdloze uitstralingen die passen in ieder interieur. De mogelijkheid om de meubelen naar wens te bekleden draagt hieraan bij. Elk individuele product staat voor elegantie en strakke lijnen die voor deze tijdloze uitstraling zorgen. Cloak is puur in eenvoud en ultiem zitcomfort in uitmuntende kwaliteit. Zo bestaan de vullingen ui koudschuimen en of Pantera schuim die het lichaam optimaal ondersteunen en zorgen voor jarenlang comfort.

Ontwerper Hans Daalder

Hans Daalder is industrieel ontwerper, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven in 1989. In 1990 richt hij zijn eigen ontwerpbureau op en begon hij werkzaamheden voor (kantoor)meubelindustrieën in Europa. Ook staan er grote inrichtingsprojecten op zijn naam, zoals Reha-klinieken (zorghotels) in Duitsland, inrichtingen van bedrijven en zelfs een scheepswerf in Nederland. Hij heeft voor diverse Europese bedrijven succesvolle meubelcollecties ontworpen, waaronder voor Havee meubelen, waar Cloak onderdeel van is.

Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen stralen een tijdloos 'enthousiasme' uit. Mooie pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. Functioneel uitgevoerd, puur vakmanschap en pure kwaliteit.

^