Gealux Miami eetkamerstoel

Een combinatie van stijl en comfort: De Miami eetkamerstoel van Gealux!

  • Meest ergonomische zit
  • Standaard uitgevoerd met vloerglijders
  • Ook verkrijgbaar met wieltjes

  • Past in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
337926
€ 554,00
Vanaf € 554,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Gealux Miami eetkamerstoel

Geniet van stijl en comfort met de Miami eetkamerstoel van Gealux! Deze prachtige eetkamerstoel tilt uw eetkamer naar een hoger niveau en laat u genieten van luxueuze diners.

De stoel is voorzien van hoogwaardig schuim dat zich vormt naar uw lichaam, waardoor u een zeer ergonomische ondersteuning ervaart. De poten zijn gemaakt van RVS. De poten zijn naar keuze leverbaar in zwart, antraciet- of bruin geëpoxeerd staal en voorzien van kunststof vloerglijders of vloerglijders met vilt voor parket en harde vloeren. Ook is de stoel verkrijgbaar met wielen (geen mogelijkheid tot draai functie). Gealux biedt een uitgebreide selectie van stoffen en leersoorten om de Miami eetkamerstoel volledig naar uw eigen persoonlijke smaak aan te passen.

U kunt rekenen op een eetkamerstoel die bestand is tegen dagelijks gebruik en die zijn comfort en schoonheid behoudt, zelfs na vele diners en gezellige avonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze specialisten!

^