Flexform banken

Bekijk hier alle Flexform banken!

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Niet meer weg te denken uit de designwereld: de Flexform sofa

Ontworpen in 1970 en inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van design meubelen: de Flexform bank en sofa. Het Italiaans design straalt van de prachtige, luxueuze banken en sofa’s. De banken zijn ontworpen door Joe Colombo, Cini Boeri en Rodolfo Bonetto. Vervolgens is het merk uitgegroeid tot een groot familiebedrijf creativiteit, talent en een herkenbare stijl hoog in het vaandel staat. De banken van Flexform koopt u natuurlijk bij Pot Interieur. Bewonder verschillende banken in onze grote Flexform-studio, in onze showroom van wel 15.000 m2.

Combineer uw Flexform sofa met een fauteuil

Kies in ons ruime assortiment voor een prachtige Flexform sofa en geniet van ultiem zitcomfort. In ons ruime assortiment vindt u diverse luxueuze banken, iconische kasten en statige tafels van Flexform. Bewonder al het exclusieve meubilair in onze showroom van ruim dan 15.000m². Hier vindt u meer dan 400 topmerken onder een dak, waar Flexform een toonaangevende naam van is. Het innovatie design van Antonio Citterio voor Flexform leidde niet alleen tot een prachtige collectie banken en accessoires, maar ook tot een kenmerkende lijn van diverse grote sofa’s. Denk hierbij aan de Flexform Groundpiece bank of de Flexform Ettore bank. Kiest u voor een bank van Flexform, dan kiest u voor ultiem zitcomfort met een prachtig exclusief design, net als de andere meubels van dit merk.

Profiteer van gratis bezorging

Uw nieuwe meubilair wordt uiteraard gratis bij u thuisbezorgd. Is uw oog gevallen op een van de design meubels op onze website? Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen of kom langs bij ons in de winkel. Bel naar +31 (0)115 – 53 25 26 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

^