Conform Time Out relaxfauteuil

Geniet van heerlijk comfort met persoonlijk design met de Conform Time Out relaxfauteuil

  • Relaxen was nog nooit zo ontspannen door de traploze verstelbare rugleuning
  • De bekleding is verkrijgbaar in diverse leer- en stofsoorten en de schaal in verschillende soorten hout
  • Kies voor extra comfort ook voor de bijpassende poef

Artikelnummer
282247
€ 1.826,00
Vanaf € 1.826,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Conform Time Out relaxfauteuil & hocker notenhout zwart
€ 2.136,00 € 2.682,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Conform Time Out relaxfauteuil

Designer Jahn Aamodt

Van alle gemakken voorzien. Dat is deze relaxfauteuil. Alles wat u verlangt van een relaxfauteuil vindt u in dit exemplaar. Natuurlijk is de fauteuil voorzien van een heerlijk comfort, maar ook is deze geheel naar eigen wensen samen te stellen. Zo creëert u voor elk interieur een gepaste variant. Wij hebben het over de Conform Time Out relaxfauteuil.

Kom geheel tot rust in de Conform Time Out relaxfauteuil

De Conform Time Out is een relaxfauteuil die zich helemaal aan uw wensen aanpast. De fauteuil kunt u namelijk bijna helemaal zelf samenstellen. Zo kunt u de Time Out bekleden met verschillende stof- of leersoorten, is de zitschaal uitvoerbaar in verschillende houtsoorten en is de rugleuning traploos verstelbaar dankzij een fraai weggewerkte hendel in de armleuning. Hiermee verstelt u de rugleuning in elke gewenste relaxpositie. Voor een optimaal comfort kunt u ook kiezen voor de bijpassende hocker.

De relaxfauteuil is van nog een handig technisch trucje voorzien. Zodra u opstaat draait de Time Out zich automatisch terug in de oorspronkelijke stand. Hierdoor voorziet de Time Out in heerlijk zitcomfort, waarbij u ook nog de keuze heeft uit het door u gewenste design.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte):
80 x 81 x 101

Anderen bekeken ook
^