Beka bedden voor optimaal slaapcomfort

Beka is een Belgische slaapspecialist waar u heerlijk bij wegdroomt. Het merk is opgericht in 1935 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk in België op het gebied van slaapcomfort. Het bedrijft heeft in 1998 zelfs de onderscheiding 'Gebrevetteerde Hofleverancier van België' ontvangen.

Bij Beka wordt meesterlijke ambacht gecombineerd met innovatieve slaaptechnologie. Ieder product is dan ook tot in detail afgewerkt, waardoor u geniet van een heerlijke nachtrust.

Beter slapen begint bij Beka. De beste plek ter wereld.

1 product

per pagina

1 product

per pagina

Het Beka Storage bed

Het meest bekende bed uit de collectie van Beka is het Beka Storage bed. Dit bed is ideaal om op een onzichtbare manier beddengoed, dekens en kussen op te bergen. De lattenbodem is eenvoudig omhoog te halen om bij de opslagruimte onder het bed te komen.

Naast handig is het Beka Storage bed ook nog een zeer comfortabel bed met verstelbare lattenbodem, zodat je de hardheid naar wens kunt instellen. Ook de rugsteun is manueel verstelbaar.

Een Beka bed op maat

Uw eigen Beka bed is volledig configureerbaar en naar eigen wensen samen te stellen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan om uw wensen te bespreken. Welke matras past het beste bij u? En welke lattenbodem? Bespreek de verschillende opties met ons en weet zeker dat u straks op een bed slaapt dat perfect bij u past.

^