Label Moby Dick fauteuil

De Label Moby Dick is een compacte fauteuil met een ultiem zitcomfort

  • Moderne fauteuil met een simpel en strak design
  • Compact model met een slanke pootconstructie
  • De Moby Dick serie bestaat uit een fauteuil en bank
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
295764
€ 1.851,00
Vanaf € 1.851,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Label Moby Dick fauteuil

De Label Moby Dick is een compacte fauteuil met een ultiem zitcomfort.De rug loopt naadloos over in de armleuningen. Hierdoor is de rugleuning wat lager, waar de fauteuil zijn compacte afmetingen dan ook onder andere aan te danken heeft. De Moby Dick kenmerkt zich door een simpel en strak design en een geweldig zitcomfort. Daarnaast is de relaxfauteuil voorzien van een slanke pootconstructie. Kortom, de Label Moby Dick fauteuil geeft u een heerlijke plek om te gaan zitten en echt tot rust te komen.

De Moby Dick-serie bestaat niet alleen uit een fauteuil, maar ook uit een prachtige bank. Hiermee kunt u uw gehele zithoek inrichten met deze serie!

De fauteuil Moby Dick zelf samenstellen


De fauteuil kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. Hierdoor kunt u de bank geheel naar eigen wens samenstellen. De Moby Dick is leverbaar als fauteuil en bank.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Label Moby Dick fauteuil te ontwerpen!

Anderen bekeken ook
^