Artifort Vega fauteuil

De Vega is een lage fauteuil die u zelf geheel samen kunt stellen door de ruime keuze aan kleuren

  • Minimalistisch design
  • Hoog zitcomfort
  • Leverbaar in diverse varianten
  • Ruime keuze aan kleurcombinaties

Artikelnummer
288831
€ 964,00
Vanaf € 964,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artifort Vega fauteuil

Designer Jasper Morrison, 1997

De Artifort Vega is een bescheiden fauteuil die zich kenmerkt door twee ronde kussens voor rug- en zitvlak. Het metalen onderstel verbindt beide kussens met elkaar. Ook is het mogelijk om meerdere Vega stoelen aan elkaar te koppelen door middel van het metalen onderstel. Hierdoor is de fauteuil ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld wachtruimtes en musea. De stoel kan in vrijwel iedere denkbare kleur gestoffeerd worden en er is ook een mogelijkheid tot duo-stoffering. Door het eenvoudige design en de diverse kleurcombinaties past de Vega stoel in vrijwel ieder interieur. De Vega serie bevat ook een bijpassende poef en tafel om uw zitplek compleet te maken!

De fauteuil Vega zelf samenstellen

De Vega kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in één of twee kleuren, waardoor u de fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De Artifort Vega fauteuil heeft een onderstel van chroom. Het onderstel kan eventueel ook geleverd worden in een poedercoating met een kleur naar keuze. De Vega is leverbaar met bijpassende poef en bijzettafel. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
Vega Fauteuil: 55 x 66 x 72 cm
Vega Poef: 55 cm
Vega Tafel: 70 x 32 cm

Anderen bekeken ook
^