Artifort Orange Slice fauteuil

De eyecatcher in ieder interieur, bekijk hier de Orange Slice fauteuil van Artifort!

  • Een speels design met een erg toepasselijke naam
  • De schijfjes die het rug- en zitgedeelte vormen zijn identiek, maar lijken vanuit elke hoek een andere vorm te hebben
  • Geselecteerde uitvoeringen van de Orange Slice zijn onderdeel van de Fast Delivery Collection van Artifort, zo kunt u snel genieten van uw aankoop!
  • Nu direct uit voorraad leverbaar in zwart/grijs, neem voor meer informatie contact met ons op!

Artikelnummer
279048
€ 1.986,00
Vanaf € 1.986,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artifort Orange Slice fauteuil

Dit is echte klassieke fauteuil met een moderne look. Bovendien heeft het speelse design een toepasselijke naam gekregen. Maak kennis met de Orange Slice fauteuil van Artifort.

Al meer dan 50 jaar design

De Artifort Orange Slice Fauteuil werd in 1960 ontworpen door Pierre Paulin. Na ruim 50 jaar is wel te stellen dat dit ontwerp een echte topper is onder zijn soortgenoten, met nog steeds een moderne uitstraling. Zo kan de fauteuil nog jaren mee.

Door de aparte vorm heeft de fauteuil een speels uiterlijk. Het rug- en zitgedeelte bestaan uit twee identieke schijfjes, maar lijken uit verschillende hoeken steeds weer een nieuwe vorm te hebben. De schijfjes, bestaande uit beukenhout afgedekt met schuim, kunnen worden bekleed met diverse stof- en leersoorten. Het onderstel is verkrijgbaar in verchroomd of gelakt metaal. Bovendien kent de Orange Slice twee afmeting: een hoge en lage variant.

Afmetingen in cm (zithoogte x totale hoogte):

Lage: 41 x 70 cm

Hoge: 48 x 80 cm

Orange Slice junior:

31 x 54 cm

Momenteel hebben we de Artifort Orange Slice in de stof 'Main Line Flax' uit voorraad leverbaar in de kleur zwart/grijs. Door deze uitvoering te kiezen, kunt u snel genieten van uw fauteuil.

Voor meer informatie over onze scherpe prijs en de mogelijke uitvoeringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook
^