Artifort Mushroom fauteuil

De Mushroom is een trendy fauteuil met een hoog zitcomfort!

  • Trendy vormgegeven
  • Optimaal zitcomfort
  • Een echte designklassieker
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288628
€ 2.320,00
Vanaf € 2.320,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Pierre Paulin, 1960

De Mushroom fauteuil is een echte blikvanger en heeft een hoog zitcomfort. De Mushroom is een echte designklassieker in de Artifort collectie. De fauteuil is opgenomen in de collectie van het Museum of Modern Art in New York. Dit bewijst wel dat de Mushroom een bijzonder ontwerp heeft. De Mushroom collectie bestaat uit drie fauteuils in diverse afmetingen; de Mushroom Junior, de Mushroom en de Big Mushroom. Tevens is er een bijpassende poef beschikbaar; de Mushroom P poef. De gehele collectie is gemaakt van een stalen frame dat is voorzien van snijschuim, dacron en een rekbare meubelstof.

De Mushroom fauteuil zelf samenstellenDe Mushroom kunt u bekleden met verschillende stoffen in diverse kleuren, waardoor u de stoel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Verkrijgbaar in drie formaten. Kies tevens voor de poef welke zorgt voor nog meer comfort. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
Mushroom Junior: 65 x 61 x 51 cm
Mushroom: 90 x 85 x 67 cm
Big Mushroom: 110 x 101 x 80 cm
Mushroom P poef: 66 x 38 cm

Anderen bekeken ook
^