Label Seat24 fauteuil

De Label Seat24 fauteuil is een prachtig nieuw ontwerp van Label en verkrijgbaar in een nieuwe ecologische leersoort

  • Draai-kantelfauteuil met een heerlijk comfort
  • Diepe kuipzitting en hoge, smalle rug
  • Voorzien van verstelbare hoofdsteun en los hoofdkussen
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
291717
€ 2.370,00
Vanaf € 2.370,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Gerard van den Berg

De Label Seat24 is een draai-kantelfauteuil met een organische vorm en royale armen. De Seat24 is verder voorzien van een verstelbare hoofdsteun en een los hoofdkussen voor extra comfort. De vorm van de fauteuil is gebaseerd op een vliegtuigstoel. De ontwerper van den Berg kwam op het ontwerp tijdens een vlucht. Hij liet zich inspireren door een stoel met een diepe kuipzitting en een hoge, smalle rugleuning. De vorm van de armen zijn gebaseerd op vliegtuigvleugels en de zitting en de rug op de vliegtuigstoel. Daarnaast beschikt de fauteuil over een neig-mechanisme waardoor de zitting eenvoudig gekanteld kan worden. De Seat24 serie bevat ook een bijpassende poef om uw zitplek compleet te maken.

De fauteuil Seat24 zelf samenstellen

Voor de fauteuil heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. De fauteuil is ook leverbaar in het nieuwe ecologische leer Garveri. Bijzonder aan dit leer is dat het leer na verloop van tijd mooier en dieper van kleur wordt. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Seat24 fauteuil samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^